Inicio » Artículos

Archivo de la categoría: Artículos

_MG_1987
Doctor en Psicología. Col. 2047 COPC. Master en Terapia breve estratégica especializado en Coaching focalizado en las soluciones. Mediador familiar, Psicoterapeuta acreditado por la EuroPsy (EFPA, Federación europea de Asociaciones profesionales de la Psicología).

CONSULTA

telefono

Traducir

LA CURIOSIDAD

¿Te identificas con la fascinación por el saber y la curiosidad?

TÈCNIQUES D’ENTREVISTA PER GENERAR AFIRMACIONS AUTOMOTIVADORES

La eficàcia de les nostres intervencions es medeixen per la resposta de l’entrevistat. Una estratègia adient provoca en l’entrevistat  AFIRMACIONS AUTOMOTIVADORES, mentres que els errors provoquen la resistència. Per tant les respostes de l’entrevistat és la guia que ens diu si anem per bon camí o estem caiguem en alguna trampa pròpia de la dinàmica de confrontació.

Una ESCOLTA REFLEXIVA provoca que l’entrevistat continui explorant la seva situació sense interferències. Els obstacles interrompen el procès d’autoanàlisis. Però, en primer lloc, haurem de plantejar PREGUNTES OBERTES que li permetin començar aquest procès d’anàlisis de la situació des de l’auto-motivació.

Altres estratègies per aconseguir una resolució positiva de l’ambivalència és ‘AFIRMARRESUMIR DE MANERA PERIÒDICA i l’utilització de tècniques per aconseguir PROVOCAR AFIRMACIONS AUTOMOTIVADORES.

 

 

La psicología al servicio de una vida buena. Descartar